Balustrade inox cu 2 traverse

Detalii


Balustradele reprezintă atât elemente de siguranță în structura unei locuințe cât și adevărate piese de decor. Cu ajutorul unor balustrade de efect, designerii de interior pot crea o ambianță excepțională. Dacă nu aveți un designer de interior, echipa noastră va poate sfătui în alegerea balustradelor potrivite celorlalte elemente de decor.

Firma noastră execută la comandă o gama variată de balustrade inox interioare și balustrade inox exterioareconfecții ornamentale din inoxaccesorii pentru mobilier de bar și bucătărieconfecții metalice.

Pentru un design de interior și exterior deosebit, societatea noastră vă propune o ofertă variată de balustrade inox. În oferta noastră de modele veți găsi balustrade inox cu componente din lemn și sticlă. Pe lângă modelele din catalogul nostru, putem să realizăm și orice alt model propus de dumneavoastră. Trebuie doar sa ne spuneți ideile dumneavoastră iar echipa noastră se va ocupa de realizarea lor. Prețul este fixat în funcție de modelul și complexitatea lucrării ce urmează a fi aleasă de către beneficiar.

Schimbările de direcție a mâinii curente, pot fi făcute prin tăiere în unghi sau cu colțuri curbe (colț sau rotund). La îmbinarea tuturor acestor elemente se va folosi sudura în mediu protejat WIG – Argon, cu aparatură de ultimă generație și cu personal calificat.

Dacă veți alege balustrade din inox pentru locuința dumneavoastră atunci trebuie sa aveți în vedere și asortarea corecta a acestora. Acest lucru va da locuințelor dumneavoastră strălucirea dorită și veți putea obține efectul dorit și admirația prietenilor.

Pentru asortarea balustradelor din inox trebuie să știți că inoxul este pus foarte bine în valoare de strălucirea gresiei și faianței sau marmurei. Dacă veți alege balustrade din inox și veți avea pe jos gresie sau marmura, atunci efectul va fi unul deosebit. La lumina naturala, balustradele se reflecta foarte bine în luciul gresiei și marmurei, oferind strălucire interiorului. Se poate obține acest efect și prin instalarea de lămpi de luminat de-a lungul scării dar și în capătul superior al acestora.

Se recomandă ca montarea balustradelor să se realizeze înainte de lavabil, în perioada finisajelor. Balustradele se pot monta la alegerea dvs. pe treaptă sau pe lateral. Montajul este indicat se se realizeze pe lateral deoarece astfel se păstrează treapta liberă.

Serviciile efectuate de noi la toate lucrările (balustrade inox, confecții inox, accesorii inox pentru bar și bucătărie, etc.) au o garanție de la 1 la 3 ani, în funcție de lucrarea executată. În eventualitatea apariției unor defecțiuni care au la baza nerespectarea normelor de lucru, ne asumăm răspunderea de a remedia eventualele deficiențe, în cel mai scurt timp posibil, pe cheltuiala proprie.

Executăm și montăm balustrade inox, balustrade inox interioare, balustrade inox exterioare, confecții ornamentale metalice, confecții inox în toate județele.